Karlo en Hanneke Theuns uit Stiens

“Toen wij onze woonkamer opnieuw gingen inrichten hebben wij Astrid gevraagd om ons te adviseren in het uitzoeken van gordijnen. Met elkaar hebben we gekeken naar de mogelijkheden en besproken welke sfeer we wilden creëren. Astrid kwam uiteindelijk precies met de juiste in-between stof terug . Uiteraard heeft ze ook alle gordijnen op maat gemaakt; zeer snel en vakkundig. Met de reststof heeft ze zelfs nog een tweetal prachtige lampen gemaakt.”

Hanneke Vochteloo uit Assen

“Astrid had fantastische creatieve ideeën over het decoratief aankleden en (her)inrichten van onze woning. Haar uitstekende kennis van de juiste kleurencombinaties, tevens rekening houdend met onze eigen persoonlijke smaak, heeft geleid tot heel veel positieve reacties uit onze omgeving.”

Fam. M. Zwerink te Hoonhorst

“Astrid heeft ons fantastisch geadviseerd in de totale aankleding van onze nieuwe woning. Beginnend met de kleuren en de manier van wandafwerking. Daarna zijn we aan de hand van stalen gaan kijken welke vitrage/overgordijnen en vloerbedekking we het beste konden gebruiken. Dit is een groot succes geworden. Daarna heeft ze alles gemaakt en opgehangen. Ook over de levertijd waren we uitermate tevreden. Dus van ons krijgt Astrid een 10!”

Janny ter Luin uit Leeuwarden

“Astrid, wat je ogen zien, maken je handen. Creatieve, superhandige, fantastische ideeën. Gevoel voor kleur, interieur en materialen. Jij bent een duizendpoot. Kunstzinnige meid, jij bent op de toekomst voorbereid.”

Fam T.M. Dijkstra

“Wij zijn uitermate tevreden met de prachtige vouwgordijnen die Astrid voor ons gemaakt heeft. Haar enthousiasme en persoonlijke manier van adviseren hebben wij als zeer positief ervaren! Het resultaat mag er zijn!”

Ronald en Klaasje uit Bergum

“Astrid heeft voor ons prachtige hockers gemaakt. Op en top kwaliteit! Ook over de lampenkappen, die we bij haar mochten bekijken, zijn we heel enthousiast. Als haar atelier van start gaat in februari, gaan we zeker bij Astrid bestellen. Wij zullen haar aanbevelen bij al onze vrienden en kennissen. Wat Astrid maakt is maatwerk! En uniek! Top!”